Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Πάτρα: Βοήθεια σε 500 οικογένειες από τα τρόφιμα που συγκέντρωσε ο Ερυθρός Σταυρός


Συνεχίζοντας το ανθρωπιστικό του έργο, το έργο της αλληλεγγύης και της αγάπης, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πατρών, στήριξε εν όψει των Χριστουγέννων τους συνανθρώπους μας που φέτος έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά.

Για το σκοπό αυτό το Περιφερειακό Τμήμα συγκέντρωσε τρόφιμα και παιχνίδια. Για την επιτυχία της δράσης αυτής συνεργάστηκαν οι εθελοντές των τριών εθελοντικών σωμάτων, της Κοινωνικής Πρόνοιας, της Νοσηλευτικής και του Σώματος Σαμαρειτών.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού που ανταποκρίθηκε στην προσπάθειά μας αυτή, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Έδειξε έμπρακτα την στήριξη και την πίστη του στο έργο.

Συγκεντρώθηκαν συνολικά δώδεκα τόνοι τροφίμων. Τα δέματα συσκευάστηκαν και διανεμήθηκαν από εθελοντές μας κατ΄ οίκον, σε μοναχικά, ηλικιωμένα άτομα και ασθενείς.

Από το Τμήμα μας παρέλαβαν τα τρόφιμά τους οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Συνολικά ενισχύθηκαν 500 οικογένειες, Δημότες του Δήμου Πατρέων, Ερυμάνθου και Τριταίας .

Για το σκοπό αυτό συνεργάστηκε η Κοινωνική Υπηρεσία με τις αντίστοιχες Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων. Επίσης στις 31 Δεκεμβρίου 2014 θα δοθούν παιχνίδια από εθελοντές Σαμαρείτες στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ”.

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά τους χορηγούς που πάντα ανταποκρίνονται: Τον παιδικό σταθμό ΠΑΡΑΜΥΘΙ, τον παιδικό σταθμό ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ, τον παιδικό σταθμό ΝΑΥΤΙΛΟ, την ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Κ. ΓΙΩΡΜΑ ,τον παιδικό σταθμό ΤΟ ΡΟΔΙ , τον παιδικό σταθμό ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ και τον παιδικό σταθμό ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΥΡΙ .

Το Super Market ΚΡΟΝΟΣ, την ΑΒΕΕ FAMA Π. ΠΕΤΤΑΣ Έλαια, την FRIESLAND, την ΣΠΕΤΣΕΡΗΣ Α.Ε., τους ΜΥΛΟΥΣ ΑΧΑΪΑΣ και . Τα Ζαχαροπλαστεία CARAVEL, ΛΟΤΣΑΡΗΣ, ALLEGRO, και την Αρτοποιία ΔΕΡΒΙΣΗ.

Τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών « ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ», «ΣΙΝΙΓΑΛΙΑ –ΑΜΠΑΤΑΓΓΕΛΟΥ» και το Δημοτικό Σχολείο Αρσακείου Πατρών. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Super Market που δέχθηκαν τους εθελοντές μας για την συλλογή τροφίμων από το κοινό. Αναλυτικά: το Α/Β Βασιλόπουλος Ακτή ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών, τα LIDL Παραλίας, Νοταρά και Γοργοποτάμου, τον Ανδρικόπουλο Οβρυάς και το Jumbo ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που είναι η ψυχή του ανθρωπιστικού μας έργου. Στήριξαν την συλλογή, διαλογή και διανομή τροφίμων και παιχνιδιών. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που είναι δίπλα σε κάθε προσπάθειά μας για την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων και ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνο. Να έχετε υγεία προσωπική και οικογενειακή.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου