Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Η Τρόικα «κούρεψε» τις καταθέσεις που είχαν συγκεντρωθεί για να σωθεί ένα μικρό κοριτσάκι με καρκίνο!

Η ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας καταδεικνύει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο το κτηνώδες πρόσωπο των Τροϊκανών που σαν πεινασμένα ζόμπι κυνηγάνε αδηφάγα τα χρήματα, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο! Ακομη και την υγεία ενός μικρού κοριτσιού!
 
Οπλιστείτε με υπομονή για να διαβάσετε τη συνέχεια. Ένα μικρό κοριτσάκι στην Κύπρο είναι βαριά άρρωστο - διαγνώστηκε με όγκο - και χρειάζονται πολλά χρήματα για να σωθεί. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, Διονύσης Χιώτης που αγωνίζεται στην Κύπρο ευαισθητοποιείται και αρχίζει εκστρατεία για να βοηθήσει την 9χρονη τότε Μαρία. Ο κόσμος συγκινείται και αρχίζει να βάζει χρήματα στον λογαριασμό που ανοίχτηκε για τον σκοπό αυτό. Η ανταπόκριση των Κυπρίων είναι πέρα από κάθε προσδοκία και συγκεντρώνονται 500.000 ευρώ! Η Μαρία έχει και πάλι το δικαίωμα στη ζωή και στην ελπίδα!

Μέχρι που η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ αποφασίζουν το περιβόητο "κούρεμα" στις καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών. Μαζί με τα λεφτά του κοσμάκη, κουρεύονται και τα χρήματα του κοριτσιού!!
Όσο και αν προσπάθησε ο Δημήτρης Χιώτης, μαζί με δικηγόρους, να τους εξηγήσει ότι πρόκειται για έρανο και όχι καταθέσεις, δεν τα κατάφερε και το ποσό πλέον είναι στις 122.000 δολάρια!
Ο Διονύσης Χιώτης έκανε το ακόλουθο post στο Facebook, ενώ δημοσιοποίησε και τα στοιχεία του λογαριασμού.

633333333
Μετά την δημοσιοποίηση της ιστορίας, επικοινώνησαν με τον Διονύση Χιώτη από ένα δικηγορικό γραφείο από τη Λεμεσό, το οποίο θα αναλάβει όλα τα δικηγορικά έξοδα για τους δικαστικούς αγώνες που θα ακολουθήσουν.
Πηγή :Το Χωνί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου