Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Επίθεση δέχτηκε ο βουλευτής Αχαίας Θανάσης Νταβλούρος

Τη φραστική επίθεση δυο νεαρών δέχθηκε χθες το μεσημέρι ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Διευθυντής Ασφαλείας...
στην αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας Θαν. Νταβλούρο.

Το περιστατικό συνέβη μέσα στην τράπεζα με τους νεαρούς να επιτίθεται φραστικά
στον Αχαιό βουλευτή. Σύμφωνα με μια εκδοχή η επίθεση δεν αφορούσε στην πολιτική του θητεία αλλά για υπόθεση που χειρίστηκε στην περίοδο που ήταν εν ενεργεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ( υπόθεση νονών της νύχτας).

Άλλες πηγές αναφέρουν πως κινήθηκαν απειλητικά κατά του κ. Νταβλούρου αλλά τα χειρότερα απέτρεψαν πελάτες της τράπεζας. Οι αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Νταβλούρος δέχθηκε κτύπημα στο πρόσωπο διαψεύδονται από κύκλους της τράπεζας.

Τι ισχυρίζεται ο βουλευτής

Ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος, μετά τα όσα μεταδόθηκαν, αναφορικά με επεισόδιο σε βάρος του, δήλωσε: «Δεν αποδίδω καμία απολύτως σημασία στο περιστατικό και δεν ασχολούμαι με άτομα για τα οποία έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη στο παρελθόν, παρά το γεγονός ότι αποτελεί ηθική δικαίωση των ενεργειών μου, με την προηγούμενη ιδιότητα μου, ν’ απαλλάξω την πόλη από τον μινώταυρο της νύχτας. Άλλωστε, οι συμπολίτες μου γνωρίζουν πολύ καλά τι έχω πράξει για να εμπεδωθεί το αίσθημα της ασφάλειας στην τοπική κοινωνία..

Εφιστώ την προσοχή των αρχών ασφαλείας, τα στελέχη των οποίων απολύτως εμπιστεύομαι, να ελέγξουν και να εξουδετερώσουν εν τη γενέσει τους, ανάλογες του πρόσφατου παρελθόντος παράνομες συμπεριφορές. Η Πάτρα δεν πρέπει πάλι να αφεθεί στο έλεος διαθέσεων προσώπων, που γνώρισε και στο παρελθόν.
http://www.patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου